Horecabeveiliging

‘Handelen vanuit rust en respect’

Horeca beveiliging inhuren voor uw trendy club, kroeg, chique eetgelegenheid of feesttent. Bij Empire Security zorgen we voor de inzet van ervaren en gediplomeerde horecabeveiligers voor elke type gelegenheid of bedrijfsevenement.

Wij leveren portiers en gastheren voor de ontvangst en juiste begeleiding van uw bezoekers. Ook kunt u bij ons hostesses inhuren voor speciale gelegenheden zoals promotiewerkzaamheden. Bijvoorbeeld voor op speciale dagen zoals een feestelijke (her)opening van uw horecalocatie of winkel. Onze gastvrouwen hebben alle ervaring in hui en beschikking over de juiste uitstraling die uw bezoekers een vriendelijke welkom heten. Precies zoals u van een goede horeca hostess mag verwachten.

Gastheren & Portiers

Onze horecabeveiligers staan aan de deur, lopen controlerondes en geven uitvoeringen aan het geldende deurbeleid, waarbij ongewenste personen de toegang wordt ontzegd en het gewenste bezoekers een prettige binnenkomst ervaren.

Gastvrouwen/hostesses

Onze gastvrouwen en horeca hostesses houden de gastenlijst en het aantal (toegestane) bezoekers in de gaten. In samenwerking met onze beveiligers die aan de deur staan of surveilleren, zorgen zij voor een soepele doorstroom van bezoekers.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij geven u graag een advies op maat!

GEÏNTERESSEERD?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact
24/7 Alarmnummer