Objectbeveiliging

Daar waar mensen wonen, werken of verblijven zijn risico’s. Binnen zorginstellingen, kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkelcentra en bijvoorbeeld stations is het dagelijks vaak een komen en gaan van klanten, gasten of leveranciers. U wilt graag verzekerd zijn van een permanente en adequate beveiligingsoplossing om uw organisatie of instelling te behoeden voor risico’s van binnen- en buitenaf. Daarbij verwacht u van uw Empire Security beveiliger dat hij of zij ook gastvrij en klachtgericht handelt.

De objectbeveiligers van Empire Security staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie of instelling te waarborgen zonder afbreuk te doen aan uw hospitality niveau. Buiten preventief weten zij ook reactief te acteren zodra er zich een daadwerkelijke onveilige situatie voordoet. Dit doet men op een zodanige professionele wijze dat u, uw klanten en gasten en uw processen er geen hinder van ondervinden.

De objectbeveiligers van Holland Security Group zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie in uw specifieke segment. Zo kan men ook ondersteunende taken uitvoeren als bijvoorbeeld receptie- , post- en telefoonafhandeling. Onze beveiligers hebben naast het wettelijk verplichte diploma Beveiliger 2 ook certificaat  bedrijfshulpverlener (EHBO ). Zo kan onze beveiliger indien gewenst een (al dan niet ondersteunende of coördinerende) rol spelen in uw BHV organisatie.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij geven u graag een advies op maat!

GEÏNTERESSEERD?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact
24/7 Alarmnummer