Winkelbeveiliging

Veel winkels hebben ooit wel eens te maken gehad met een inbraak of overval. Een inbraak of overval veroorzaakt schade aan uw winkel en het verlies van goederen en informatie. Maar levert ook oponthoud in de dagelijkse gang van zaken. De inbraak heeft vaak ook een emotionele impact op de medewerkers van uw winkel. Het is dus van groot belang om uw winkel goed te beveiligen tegen een inbraak of overval.

Onze surveillanten voorkomen winkeldiefstal, vandalisme, escalaties, houden toezicht en zullen preventief ingrijpen als de situatie daarom vraagt. Winkelbeveiliging gaat natuurlijk niet alleen over een veilig winkelklimaat, maar ook over goed gastheerschap, klantvriendelijkheid en coachen van winkelpersoneel m.b.t. diefstalpreventie.

Collectieve winkelbeveiliging

Met name de kleinere ondernemers hebben zeker baat bij collectieve winkelbeveiliging. De beveiliger ondersteunt hierbij meerdere winkels binnen een afgebakend geografisch gebied. Bij calamiteiten is de beveiliger direct oproepbaar voor de deelnemende winkeliers.

Techniek

Ter ondersteuning van de winkelbeveiliger is het ook  mogelijk om technische voorzieningen te treffen. Toegangspoortjes en camera’s zijn daarvan de meest voor de hand liggende. Empire Security gaat graag met u in gesprek voor een passende en adequate oplossing die volledig binnen uw budget past.

Wij bieden verschillende producten om de winkelbeveiliging te optimaliseren:

  • Winkelsurveillance
  • Alarmopvolging
  • Alarminstallatie
  • Camera-installatie
  • Collectieve beveiliging
  • Mobiele surveillance
  • Toegangscontrole

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij geven u graag een advies op maat!

GEÏNTERESSEERD?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact
24/7 Alarmnummer